Bérgyártás

Miért fontos önnek egy jó bérgyártó?


- Mert  a bérgyártás egy bizalmi kapcsolat

- Mert fontos hogy olyan bérgyártót találjanak, akik partnerként kezelik Önöket

- Mert a bérgyártó számára fontos kell legyen a bérgyártató sikere.

- Mert a bérgyártató által meghatározott kisszériás termékeket is le kell tudni gyártani. 


Ezért mi odafigyelünk a bérgyártató igényeire.
 

 A bérgyártás nemcsak a bérgyártatónak fontos, hanem a bérgyártónak is hiszen a bérgyártó szeretne és egyben kötelessége is a legjobb tudása szerint a legjobb minőségben legyártani a rábízott termékeket.

A bérgyártó felelősége azért is nagyobb mert nemcsak a rábízott alapanyagok helyes felhasználásában van felelősége hanem a bérgyártató sikerét is elő kell segítenie hiszen ha a bérgyártató sikeres akkor a bérgyártó is referenciaként tudja használni az adott termék legyártását.
A bérgyártási technológiát úgy fejlesztettük, hogy a 0.33 literes terméktől a 2 literesig minden fajta terméket tudjunk gyártani szénsavas és szénsavmentes módon is. Ez vonatkozik üdítőitalra, ízesített vizekre, energiaitalokra és minden olyan Pet vagy üvegpalackos termékre, ami az adott bérgyártatónak fontos az üdítőital piacon való megjelenéshez.

 

Amennyiben úgy gondolja, hogy a rövid bemutatkozásunk felkeltette érdeklődését kérjük hívja a Becmol Zrt. gyárigazgatóját vagy tulajdonosát akik örömmel állnak az ön rendelkezésére.

becsky.istvan@becmol.com
nagy.csaba@becmol.com