Rólunk

A Becmol Zrt.-t 2012-ben alapítottuk azzal a céllal, hogy a saját tulajdonú termékek fejlesztéseként olyan üdítőitalokat forgalmazzunk Magyarországon és külföldön is, amelyek a piacon egyediek és a versenytársaink termékeitől jobbak vagy olyan újdonságokat is tudjon, amik egyedülállóvá teszik a softdrink piacon.


A KellaQ10  brand olyan tudással rendelkezik ami megkülönbözteti az össszes üditőitaltól hiszen a termékeink mindegyike mérhető hatásmehanizmussal rendelkezik. Ezeknek a termékeknek több olyan előnyös tulajdonsága van, ami a gyártástechnológia a fejlesztése miatt lehetőség adódott azoknak a káros anyagoknak a kizárására a végterméknél, amelyek nagymértékben csökkentik a termék eladhatóságat, mint például az aszpartám, cukor, színezőanyagok.


A Kella brand egyike sem tartalmaz mesterséges színezéket se cukrot se aszpartámot.
A vállalkozásunk a technológia fejlesztés után nemcsak a termékek fejlesztője hanem az értékesítője is volt. Bármennyire is sikeresek voltunk, sajnálatos módon nagy mértékben lassította a Kella brand sikerét a saját tulajdonú gyár hiánya, melyet 2016 augusztusában tudtunk megoldani amikor is megvásároltuk a Szilaspogonyban található üdítő ital gyárat. Ezt az üdítő ital gyárat hosszas átgondolt stratégiával oly módon építettünk újra és hajtottunk végre benne technológia fejlesztést, ami már a modern kor technológiai követelményeinek megfelelnek és ezáltal 2019-ben mar olyan nehéz gyártás technológiai termékeket is tudunk gyártani, amelyek a régi gyár együttes nem tudott elállítani.


Jelenleg mar nemcsak a Kella brand termékeit gyártjuk, hanem olyan új termék csoportokkal szeretnénk megjelenni 2020-ban, ami újabb meglepetés lesz a fogyasztóink számára.


Tisztelettel
Becsky István 
tulajdonos-vezérigazgató

Pályázat

Széchenyi 2020-GINOP-2.1.8-17-2017-01314

Kedvezményezett neve:  BECMOL Zrt.

Projekt címe: „A BECMOL Zrt. versenyképességének növelése adaptív technológiai innováció révén”.

Szerződött támogatás összege: 14 975 000Ft.-

Támogatás mértéke: Támogatás intenzitása: 50 %

 

Projekt tartalmának bemutatása: A BECMOL Zrt. versenyképességének növelése érdekében, palackfúvó berendezés beszerzését valósította meg. Üdítőital gyártással és bértöltéssel foglalkozó vállalkozás vagyunk és fontos számunkra a saját csomagoló anyagok előállítása. A beruházással az eredményességet tudtuk növelni.

 

Projekt befejezési dátuma: 2018. november 28.

Projekt azonosító: GINOP-2.1.8-17-2017-01314

CONTACT US

Lépjen kapcsolatban velünk

®

Becmol Zrt.

Tel: 

Fax: 

3215 Szilaspogony

Rákóczi út 20/B

iroda@becmol.com